Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2011 13:06 - няколко съвета относно МОДАТА при мъжете и жените
Автор: diinrid Категория: Забавление   
Прочетен: 1554 Коментари: 0 Гласове:
0



Мъжете не могат да понасят жени с гащеризони, независимо от тяхната дължина, защото според тях тази дреха превръща дамата в едно огромно бебе.

Тоалетите с големи подплънки пък плашат силния пол, защото създават илюзията, че жените са по-силни от него. Кубинките имат почти същия ефект, защото създават впечатлението, че жената може и сама да се оправя с трудностите, вместо да разчита на безценната мъжка помощ.

Сабото се струва на мъжете прекалено селско. Но силният пол намира за още по-селско съчетанието на обувки с високо токче и къси чорапки. На подобно съчетание заложи поп дивата Риана по време на светско събитие.

Жените може и да смятат, че тоалетите с тигров десен ги правят жени вамп, но истината е, че мъжете изобщо не харесват този мотив и дори го смятат за отживелица.

Раздърпаните и протрити дамски дънки, които повече приличат на дреха, която дамата е заела от гаджето си, се струват на мъжете чисто и просто като убиец на женския сексапил.

Роклите с точици или миниатюрни цветенца пък силният пол възприема като бабешки. А от модните в последно време дамски шалвари с провиснало дъно косите на мъжете буквално се изправят.

Жените обаче не остават длъжни на мъжете и също имат списък от най-омразни мъжки премени. На първо място в него се нареждат джапанките, носени не на плажа, както си му е редът, а в градска среда.

Тениските с дълбоки деколтета според мнозина дами изобщо не правят мъжете сексапилни, а по-скоро женствени.

Мъжете, които държат да се харесат на жените, никога не трябва и да напъхват дънките си в ботушите или кубинките, защото това прави краката им да изглеждат по-къси и неатлетични в очите на дамите, предупреждават модните експерти.

Силният пол може и да си мисли, че елечетата на голо подчертават мъжките бицепси, но истината е, че на много жени този моден избор се струва единствено нехигиеничен.

Голяма грешка според жените е мъж да облече ултракъси панталонки, които сякаш е откраднал от гаджето си.

Ugg ботушите със своя специфичен вид, нахлузени от мъже, направо ужасяват жените, защото карат мъжките крака да изглеждат като дънери.

Жените мразят и ризи с къс ръкав, съчетани с вратовръзка, и предпочитат, когато е топло, мъжете просто да завръщат ръкавите си.

А колкото до кожените панталони, носени от мъже, то те имат върху жените същия ефект, който имат върху мъжете женските шалвари.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: diinrid
Категория: Забавление
Прочетен: 41596
Постинги: 12
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930